26 Oct. Barcelona. Acte presentació AHMO, Associació de Musulmans HOmosexuals

Divendres / Viernes, 26 octobre 2012. 11h00

Fundació Enllaç
Rosello 328, Barcelona

Acte presentació AHMO, Associació de Musulmans HOmosexuals
Acto presentación  AHMO, AsociacióN de Musulmanes HOmosexuales

(En castellano más abajo)

A qui correspongui:

Em dirigeixo a vostè per convidar-lo a l’Acte Presentació – Conferència de Premsa de AMHO. Associació de Musulmans HOmosexuals LGTB (Registrada a la Generalitat de Catalunya i amb Personalitat Jurídica en tràmits) que es constitueix com l’única associació de similars característiques en el context català, espanyol i hispano-parlant.

AMHO neix del buit que hi ha d’informació pel que fa al col • lectiu LGTB Muslim en espanyol. Els nos

tres fins són normalitzar la situació de les persones LGTB dins de les comunitats Musulmanes, obrir la societat a la realitat de les musulmanes i musulmans LGTB, promoure el respecte de la homosexualitat, bisexualitat i transsexualitat en tots els àmbits de la comunitat musulmana, afavorir tasques de prevenció i promoció de la salut tenint en compte especialment el VIH i Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) i crear un espai privat i confidencial de contenció i ajuda emocional per les persones musulmanes LGTB.

L’acte es durà a terme el divendres 26 d’octubre de 2012 a les 11 del matí a la Funcació Enllaç, situat al C / Rosselló, 328. 08025 Barcelona. Han estat convidades diferents autoritats de l’àmbit LGTB, Immigració i Religió tant de la Generalitat de Catalunya com l’Ajuntament de Barcelona i totes les associacions que treballen des de fa temps en l’àmbit LGTB.

Esperem comptar amb la seva assistència, rebi una cordial salutació

ZamZam
Secretari General

PD: M’han entrevistat per al Periódico de Catalunya i la nota serà publicada en contra portada a pàgina completa amb noms fotos i tota la resta el dia Divendres 26 d’Octubre que dit de passada és Eid al Adha La Festa de l’Anyell (La Pasqua Musulmana).

_____________________________________________

A quien corresponda:

Me dirijo a Usted para invitarlo al Acto Presentación – Conferencia de Prensa de A.M.HO. Associación de Musulmans HOmosexuals LGTB (Registrada en la Generalitat de Catalunya y con Personalidad Jurídica en trámites) que se constituye como la única asociación de similares características en el contexto catalán, español e hispano-parlante.AMHO nace del vacío que hay de información con respecto al colectivo LGTB Muslim en español. Nuestros fines son normalizar la situación de las personas LGTB dentro de las Comunidades Musulmanas, abrir la sociedad a la realidad de las musulmanas y musulmanes LGTB, promover el respeto de la homosexualidad, bisexualidad y transexualidad en todos los ámbitos de la comunidad musulmana, favorecer tareas de prevención y promoción de la salud teniendo en cuenta especialmente el VIH e Infecciones de Transmisión Sexual (ITS) y crear un espacio privado y confidencial de contención y ayuda emocional para las personas musulmanas LGTB.

El Acto se llevará a cabo el Viernes 26 de Octubre de 2012 a las 11 de la mañana en la Funcació Enllaç, sita en C/ Rosselló, 328. 08025 Barcelona. Han sido invitadas diferentes autoridades del ámbito LGTB, Inmigración y Religión tanto de la Generalitat de Catalunya como del Ayuntamiento de Barcelona y todas las Asociaciones que vienen trabajando desde hace tiempo en el ámbito LGTB.

Esperamos contar con su asistencia; reciba un cordial saludo

ZamZam
Secretario General

PD: Me han entrevistado para el Periódico de Catalunya y la nota será publicada en contra portada a página completa con nombres fotos y todo lo demás el día Viernes 26 de Octubre que dicho de paso es EID AL ADHA La Fiesta del Cordero (La Pascua Musulmana).

A.M.HO.
Associació de Musulmans HOmosexuals LGTB
Web: www.amho.es
E-mail: amho.lgtb@gmail.com
Telf: 0034 – 622 436 726
www.facebook.com/amho.es
www.facebook.com/asoc.amho
www.twitter.com/AMHOlgtb

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

  • 16 FEB. CARTAGENA. SOUL CREAM EXPERIENCE FESTIVAL

  • 9 FEB – 23 MAR. BARCELONA. 8º TALLER DE AUTODEFENSA Y ANTIAGRESIONES

  • MADRID. TALLER DE BATUCADA PARA MUJERES LGTB

  • MAYO 2013. BARCELONA ¡VUELVE EL WINNER FESTIVAL!

A %d blogueros les gusta esto: